tag:blogger.com,1999:blog-43822651922056074502024-03-14T10:03:38.823-07:00CARN ECOLÒGICA, TOT UN MÓNÀngelahttp://www.blogger.com/profile/06585614869860854643noreply@blogger.comBlogger1125tag:blogger.com,1999:blog-4382265192205607450.post-11858889028403860892009-08-29T12:41:00.000-07:002012-01-29T11:41:33.908-08:0010 RAONS PER CONSUMIR PRODUCTES ECOLÒGIS<div style="text-align: justify;">
<span style="font-weight: bold;"><span style="font-family: verdana;"> <span style="color: #ff6600;">1. Consumir productes ecològics és preocupar-se per la nostra salut. Els productes que s'obtenen d’una agricultura convencional sofreixen modificacions en la seva composició orgànica que tenen efectes marcats i constants en la nostra salut. Segons els especialistes en nutrició, una gran part de les malalties degeneratives té el seu origen en l’alimentació. </span></span></span><br />
<br />
<span style="font-weight: bold;"><span style="font-family: verdana;"> <span style="color: #33cc00;">2. Els aliments ecològics tenen els nutrients precisos i conserven un equilibri en sals minerals i oligoelements d'acord amb les nostres necessitats. </span></span></span><br />
<span style="font-weight: bold;"><span style="color: #33cc00; font-family: verdana;"> 3. Els cereals integrals han de ser de cultiu ecològic, ja que en l'agricultura convencional, pel fet de ser tractats amb productes sintètics, s'hi s'acumulen tòxics en la superfície. </span></span><br />
<br />
<span style="font-weight: bold;"><span style="font-family: verdana;"> <span style="color: #ff6600;">4. Els aliments, com que tenen un cicle natural, sense alteracions, mantenen el seu gust autèntic.</span></span></span><br />
<br />
<span style="font-weight: bold;"><span style="font-family: verdana;"> <span style="color: #33cc00;">5. Quan consumim aliments de cultiu ecològic, estem col•laborant en la conservació del medi ambient i evitem la contaminació de terres, aigües i aire.</span></span></span><br />
<br />
<span style="font-weight: bold;"><span style="font-family: verdana;"> <span style="color: #ff6600;">6. Ajudem a l'estalvi energètic. Amb el cultiu i l'elaboració del producte, s'aprofiten el màxim de recursos renovables. Per a l'obtenció d'un producte no ecològic, calen fins a més de 10 calories per cada caloria obtinguda en forma d'aliment. </span></span></span><br />
<br />
<span style="font-weight: bold;"><span style="font-family: verdana;"> <span style="color: #33cc00;">7. Els productes de cultiu ecològic, pel fet de no contenir substàncies artificials, són assimilats correctament per l'organisme sense que es produeixin alteracions de les funcions metabòliques. </span></span></span><br />
<br />
<span style="font-weight: bold;"><span style="font-family: verdana;"> <span style="color: #ff6600;">8. El consumidor o consumidora de productes ecològics, amb la seva elecció responsable, contri¬bueix a la independència de l’agricultor i a la creació de llocs de treball. </span></span></span><br />
<br />
<span style="font-weight: bold;"><span style="color: #33cc00; font-family: verdana;"> 9. L'autèntica economia domèstica va lligada a una nutrició correcta i a la salut. Els productes ecològics, per tant, no resulten més cars per a l'economia familiar, ja que el seu contingut en nutrients per unitat de pes és superior al convencional, i, això, consumint-ne menys quantitat. </span></span><br />
<br />
<span style="font-weight: bold;"><span style="font-family: verdana;"> <span style="color: #ff6600;">10. Demanar productes de cultiu ecològic és una elecció responsable que pot aconseguir canvis en l'activitat d'empreses i administracions i impulsar-les cap a la utilització de mètodes i productes més respectuosos amb el medi i la salut de tothom.</span></span></span></div>
<span style="font-weight: bold;"><br /></span>Àngelahttp://www.blogger.com/profile/06585614869860854643noreply@blogger.com0